Stel je voor dat je iedere dag de kans krijgt om het leven van mensen mooier en plezieriger te maken. Dat jij degene bent die mensen weer breeduit laat lachen. Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium  zoekt een:

Kroon- en brugwerk tandtechnicus/ porseleintechnicus

Eigenlijk spreken we liever over een Esthetisch Specialist, want jij hebt oog voor het totale plaatje. Je maakt geen kronen, maar tanden. Tanden die bij het gezicht passen. Je gebruikt CAD/CAM en Smile Design voor het ontwerpen, maar je weet ook hoe belangrijk het directe contact met de opdrachtgever is. Je bespreekt de wensen, bekijkt samen het ontwerp en overlegt over de kleur, de stand en de vorm van de tanden, zodat mensen hun stralende lach terugkrijgen. 

Wat vragen wij?

Met stip op 1 staat enthousiasme en passie voor je vak! Het is belangrijk dat jij leuk vindt wat je doet. We sparren graag en veel met elkaar over ons werk en vinden het fijn als jij daar ook je steentje aan bijdraagt.

Verder vinden we het belangrijk dat je:

Specialisme | Kroon en brugwerk | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium
Leerling tandtechniek | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

We bieden jou:

Een fulltime functie als esthetisch specialist (4 dagen is bespreekbaar) bij een vernieuwend en zelfstandig opererend familiebedrijf. Verder krijg je:

Je komt te werken in een enthousiast en gemêleerd team, met collega’s uit de wijde omgeving van Barneveld.

Heb je interesse in deze functie? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Eerst bellen kan natuurlijk ook. Bel 0342 412 575 en vraag naar Wilco Floor.

Afspraak maken voor een kennismakingsgesprek

Deel deze pagina!

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.