Wij zoeken op de CAD/CAM afdeling een nieuwe collega

Tandtechnicus met digitale kennis

De belangrijkste werkzaamheden zijn: scannen, designen, frezen en printen van tandtechnische werkstukken. Je gaat werken met Hi-tech apparatuur. Zoals de nieuwste freesmachines, 3D-printers en designsoftware. Je directe collega’s, een jong team van digitale specialisten.

Wat vragen wij?

Specialismen | 3D printer | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

Wie zijn wij?

Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium is een familiebedrijf in particulier eigendom met inmiddels de 3e generatie directie. Naast dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben, vinden we een gezellige werksfeer maar ook hard werken erg belangrijk. Wij zijn een hoogwaardig ISO gecertificeerd bedrijf, waarbij esthetiek en functionaliteit de leidraad zijn voor onze werkstukken. We staan voor kwaliteit in de breedste zin van het woord. Kwaliteit betekent ook dat we zoveel mogelijk inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij selecteren onze toekomstige medewerkers dan ook op flexibiliteit en teamspirit.

Waarom wil jij bij ons werken?

Meer weten over ons werk?
Bekijk deze video.

Afspraak maken voor een kennismakingsgesprek

Deel deze pagina!

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.