Maak mensen weer trots op hun glimlach!

We zijn op zoek naar een leerling tandtechniek, die zich graag het vak eigen maakt om zo bij te dragen aan de glimlach van de klant. Het werk dat wij afleveren heeft regelmatig grote impact op het leven van mensen. Je gebit is namelijk heel gezichtsbepalend en er zijn best veel mensen die zich schamen voor hun gebit. Ze durven niet openlijk te lachen of eten niet onbezorgd. Een nieuwe tand of een prothese (kunstgebit) kan het zelfvertrouwen weer teruggeven aan mensen en daar kan jij je steentje aan bijdragen.

Leerling tandtechniek | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium
Over ons | Laboratorium | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

Het team achter de perfecte glimlach

Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium is een bedrijf met 85 medewerkers, die enthousiast en gedreven met het vak tandtechniek bezig zijn. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen specialiteit, maar als team werken we samen aan een mooi eindproduct in de vorm van een prothese, kroon of brugwerk.

We werken met de nieuwste technieken en we ontwikkelen ons continu. Zo wordt er bijvoorbeeld met CAD/CAM al veel digitaal ontworpen en verwerkt. Ook met behulp van 3D-printers en andere moderne apparatuur, zoals de nieuwste freesmachines. Super interessant toch?!

Wat ga je doen als leerling:

In het begin zal je vooral werkzaam zijn op de gipskamer. Hier worden de afdrukken die zijn gemaakt bij de tandarts, uitgegoten in gips. Op dit uitgegoten gipsmodel wordt later een kunstgebit of kroon gemaakt. Als je alle facetten die aan bod komen op de gipskamer onder de knie hebt, kan je je andere onderdelen eigen maken, zoals het vervaardigen van beetplaten en afdruklepels en meedraaien op de reparatieafdeling.

Van leerling naar professional:

Je wordt  intern opgeleid tot tandtechnicus. Je krijgt dan een eigen coach toegewezen, die je begeleid of je kan er voor kiezen om na eerst een jaar ervaring opgedaan te hebben naar school te gaan. Dan combineer je theorie en praktijk. Je behoudt intern dan alsnog een eigen coach.

Wanneer we samen besluiten dat je de BBL-vakopleiding ‘’Tandtechnicus’’ gaat volgen op de Dutch Health Tech Academy, dan houdt dit in dat je één dag per week naar school gaat, en vier dagen per week werkt. De afkorting BBL staat voor BeroepsBegeleidende Leerweg. En wat heel fijn is, is dat je betaald krijgt voor de gewerkte uren. Dus tijdens je schooltraject, verdien je ook nog geld.

Sta je open voor nieuwe leerervaringen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Daarnaast hoort ook een dag meelopen tot de mogelijkheden. Zo kun je met eigen ogen zien hoe boeiend het werk bij BTL is. Bekijk ook onderstaande video’s voor meer informatie.

Meld je nu aan voor een kennismaking!

* Vereiste velden

Versterk ons team, deel deze pagina!

Specialismen

Implantologie
Prothese
Kroon- brugwerk
Facings
CAD/CAM – 3D
Kleur bepalen
Gebitsbeschermers

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 8:10 tot 17:00 uur

Contact

Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium
Stationsweg 89
3771 VD Barneveld
Postbus 89, 3770 AB Barneveld

T: 0342 412575
E: info@barneveldsttl.nl

© 2023 | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium | KvK 09036324

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.