Kleur bepalen is een specialisme binnen de tandtechniek.

Wilt u een levensecht gebit? BTL is uw partner!

De kleur van tanden en kiezen bepalen

Binnen de tandtechniek is esthetiek een specialisme op zich. Het gaat erom dat uw gebit levensecht oogt. Onze tandtechnici weten hoe ze dat resultaat kunnen bereiken.

Bij het vervangen van één tand nemen we de omringende tanden als uitgangspunt voor de kleur. Moeten bijvoorbeeld alle voortanden vervangen worden, dan kunnen we uw eigen wensen en voorkeuren als startpunt nemen.

Aan de hand van digitale foto’s en een kleurbepalingssysteem komen we tot de ideale kleur. In een geavanceerd productieproces realiseren we die kleur. Daarbij houden we zelfs rekening met aspecten als de lichtreflectie op de tanden!

De kleur van uw gebit kan uw glimlach maken of breken. Daarom vinden wij het fijn om u zelf te zien en te spreken voordat we aan de slag gaan. Dit is een stap die veel andere tandtechnici overslaan, maar de praktijk heeft ons geleerd dat dit persoonlijke contact het resultaat ten goede komt!

Specialisme | Kleur bepalen | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.