Een mooie lach dankzij porseleinen facings op uw tanden

Wilt u een mooie glimlach, grotere of wittere (voor)tanden? Kies voor porseleinen facings van BTL.

Wat zijn facings?

Een facing is een dun schildje van porselein of composiet dat op een (voor)tand wordt geplaatst. Dit schildje wordt gemaakt in de vorm en kleur die past bij uw wensen en gebit. Hierdoor is het resultaat heel natuurlijk.

Heeft u een klein hoekje van een tand afgebroken, dan zal uw tandarts dat vaak direct kunnen repareren met een stukje composiet. In veel andere gevallen wordt gekozen voor porselein.

Een facing is bijvoorbeeld een oplossing als u:

Deze verfraaiingen aan uw gebit zijn allemaal mogelijk en hoeven niet ingewikkeld te zijn. Lachen doet ieder mens goed. Dat u daarbij graag mooie tanden laat zien, is daarom niet gek.

Presentatie | Casus 09 | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

Voordelen porseleinen facing

Een porseleinen facing wordt buiten de mond gemaakt en in een speciale oven gebakken. Dit geeft een aantal voordelen ten opzichte van composiet. Een porseleinen schildje heeft een levensechte vorm en kleur, waardoor de facings een natuurlijke aanvulling op uw gebit vormen. Daarnaast is porselein duurzaam, slijtvast en weinig gevoelig voor aanslag.

Voor het maken van dit type facing schakelt de tandarts de tandtechnicus in. U krijgt van uw tandarts een verwijsbrief om een afspraak te maken.

Hoe het werkt in 4 stappen:

Waarom porseleinen facings van BTL?

Omdat wij het belangrijk vinden dat u helemaal tevreden bent met de facings, willen wij u graag zelf zien en spreken. Een stap die veel andere tandtechnici overslaan.

Eerste afspraak: we bespreken uw wensen met betrekking tot vorm, stand en materiaal. Ook bepalen we de juiste kleur.

Tweede afspraak: we passen de facings in uw mond, want alleen in uw mond kunnen we zien of alles naar wens is.

Pas als u helemaal tevreden bent, zal uw tandarts de facings plaatsen.

Wat kost het om facings te plaatsen?

Het is lastig om een prijsindicatie te geven. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het materiaalgebruik.

Wij werken altijd in opdracht van uw tandarts, die bovenstaande zaken met u zal bespreken. Op verzoek van uw tandarts maken we een vrijblijvende offerte die u kunt voorleggen aan uw zorgverzekeraar. De verzekeraar kan dan aangeven of de kroon wel, niet, of deels wordt vergoed.

Uw stralende glimlach begint hier
Heeft u geen verwijzing?  Neem contact op met uw eigen tandarts.

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.