3D printen: uiterste precisie in de beste kwaliteit

BTL omarmt innovaties waar u van profiteert!

Asiga Pro 4K 3D printer

Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium BV (BTL) heeft als één van de eerste Asiga Pro4K 3D printer van Europa in gebruik genomen. De Asiga Pro 4K is bij BTL een uitbreiding naast de Asiga Max waar al een lange tijd de dentale modellen mee worden geprint.

Met de Asiga Pro4K kunnen modellen nog naukeuriger, sneller en met een groter aantal tegelijk worden geprint. Doordat de Asiga Pro4K een uitbreiding is op de Asiga Max kan deze ook worden ingezet voor het printen van bijvoorbeeld splints en tandvlees maskers.

Specialismen | 3D printer | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

De nieuwe standaard voor tandheelkundige restauraties.

De Asiga Pro 4K heeft een nauwkeurigheid vanaf 46 micron. Deze productie 3D printer Asiga Pro4K is net als de Asiga Max een open materiaal systeem printer.

De Pro 4K systemen zijn standaard uitgerust met de SPS Technology, 4K modes, snelle materiaal wissel systeem, touchscreen bediening en is gemaakt met robuuste materialen.
Door het hoge afwerkingsniveau gepaard met de hoge kwalitatieve standaard behoort de Asiga Pro 4K tot het premium segment en is de nieuwe standaard voor tandheelkundige restauraties.

Wilt u meer weten over 3D printen?

Als u meer wilt weten over de 3D printer of de 3D print materialen, neem dan contact met ons op.

Specialismen | 3D printer | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium