3D printen is van grote meerwaarde binnen de tandtechniek.

BTL loopt voorop in kennis en toepassing.

3D printen: uiterste precisie in de beste kwaliteit

Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium nam als één van de eersten in Europa de Asiga Pro4K 3D printer in ontvangst. Met de Asiga Pro 4K breiden we de mogelijkheden van de Asiga Max uit. De printer waar we al langere tijd dentale modellen mee printen.

Dankzij de nieuwe 3D printer kunnen modellen nog nauwkeuriger, sneller en met grotere aantallen tegelijk worden geprint. Deze printer kan bovendien worden ingezet voor het produceren van bijvoorbeeld splints en tandvleesmaskers. De Asiga Pro 4K behoort tot het premium segment door de hoge kwaliteit en het hoge afwerkingsniveau. Een nieuwe standaard voor tandheelkundige restauraties!

Specialismen | 3D printer | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

De nieuwe standaard voor tandheelkundige restauraties.

De Asiga Pro 4K heeft een nauwkeurigheid vanaf 46 micron. Deze productie 3D printer Asiga Pro4K is net als de Asiga Max een open materiaal systeem printer.

De Pro 4K systemen zijn standaard uitgerust met de SPS Technology, 4K modes, snelle materiaal wissel systeem, touchscreen bediening en is gemaakt met robuuste materialen.
Door het hoge afwerkingsniveau gepaard met de hoge kwalitatieve standaard behoort de Asiga Pro 4K tot het premium segment en is de nieuwe standaard voor tandheelkundige restauraties.

Wilt u meer weten over 3D printen?

Als u meer wilt weten over de 3D printer of de 3D print materialen, neem dan contact met ons op.

Specialismen | 3D printer | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.