Silensor, de anti-snurkspalk

Veel mensen hebben last van snurken. De afnemende spierspanning tijdens de slaap veroorzaakt een vernauwing van de bovenste luchtwegen. Deze versmalling versnelt de ademhalingsluchtstroom, waardoor structuren in het gebied van de bovenste luchtwegen beginnen te trillen en het snurken veroorzaken. Snurken is dus een mechanisch proces dat mechanisch kan worden tegengegaan. Door de onderkaak naar voren te halen met een anti- snurkspalk (silensor) ontstaat er meer ruimte voor de luchtwegen waardoor het snurken wordt tegengegaan.

Klik hier voor de productpagina.

De Silensor wordt bevestigd op de bovenkaak en op de onderkaak. De onderkaak wordt in een vooraf bepaalde positie gehouden of voortbewogen door twee connectoren die zijdelings aan de spalk zijn bevestigd. De Silensor compenseert dus de vernauwing van de luchtwegen. Met de Silensor zijn kaakbewegingen mogelijk maar geen terugval van de onderkaak. Met deze functie is de Silensor een comfortabele en tegelijkertijd effectieve anti-snurkspalk.

Een Silensor zal worden vervaardigd in het Barnevelds Tandtechnisch laboratorium. Dit zal gebeuren in samenwerking met uw tandarts. Neem gerust contact op met uw tandarts en bespreek of de Silensor ook voor u uitkomst kan bieden.

Nieuws | Silensor anti snurkspalk | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

Deel deze pagina!

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.