PrograMill PM7, dé premium freesmachine

Met de PrograMill PM7 zet het Barnevelds Tandtechnisch laboratorium de nieuwe standaard, voor het produceren van high-end tandheelkundige restauratie’s. Deze krachtige 5-as verwerkt de verschillende tandheelkundige materialen zowel nat als droog.

De PrograMill PM7 is dé premium freesmachine, met een krachtige prestatie en dynamiek van Ivoclar Vivadent. Het stelt nieuwe industriële standaarden voor de digitale vervaardiging van restauraties in tandtechnische laboratoria.

De volledig open (interface) freesmachine is in staat om een verscheidenheid aan materialen zowel nat als droog te verwerken en is geschikt voor een breedspectrum aan indicaties. De hoge efficiëntie van de machine resulteert in snelle productie en precieze resultaten. Het 5-assige simultane bewerkingsproces wordt geregeld via de geïntegreerde pc met touchscreen monitor.

De perfecte afstemming van de materiaal- en freeswisselaar zorgt voor onafhankelijke en consistente productie. Het centrale beheer van maximaal 8 discs / 48 IPS e.max blokken in de materiaalwisselaar en de freesinstrumenten (tot wel 20) in het magazijn, zorgen ervoor dat de juiste individuele verwerkingsstrategie wordt gebruikt. De geïntegreerde ionisator (gepatenteerd) vermindert de stofdeeltjes in de machine aanzienlijk tot een minimum, nadat er PMMA of acryl is gefreesd.

De PrograMill PM7 biedt u een toekomstgerichte hoogwaardige oplossing voor precieze, efficiënte, geautomatiseerde en digitale vervaardiging van tandheelkundige restauraties.

Wilt u meer weten over de PrograMill PM7? Klik hier om verder te lezen.

Nieuws | PrograMill PM7 | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

Deel deze pagina!

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.