Premium+:
als uw gebit belangrijk voor u is

Optimale inspraak en vooraf een perfect model van uw kroon, brug, facings of prothese.

Premium+ | logo | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

BTL staat bekend om de goede service en hoogwaardige kwaliteit van tandtechnische werkstukken. Anders gezegd: met een prothese, kroon of implantaat van BTL zit u altijd goed.

Maar misschien wilt u meer dan dat?

Als u:

is het premium+ programma echt iets voor u.
premium plus | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

Wat is het premium+ programma?

Kort samengevat: het premium+ programma is een uitgebreide behandeling waarin u van begin tot eind betrokken bent bij het maak- en ontwerpproces van uw kroon, brug, facings of prothese. Wij verwelkomen u een dagdeel in ons ultramoderne tandtechnische lab waar u, tijdens het ontwikkelen van uw werkstuk, optimale inspraak heeft en gelijk een kijkje achter de schermen krijgt.

Optimale inspraak en een perfecte indruk van het uiteindelijke resultaat

Vooraf maakt uw tandarts afdrukken. Dit levert ons een perfecte weergave van uw gebit op. Samen met onze tandtechnicus zult u op dit model de ideale stand en vorm van uw tanden en kiezen bepalen en maken.

Vervolgens maken we een individuele kleuranalyse en eventueel een Smile design. We ontwerpen letterlijk uw (nieuwe) lach! Daarbij is niet alleen de vorm, stand en grootte van de tanden van belang, maar ook de kleur. Onze tandtechnicus bespreekt met u de mogelijkheden en de effecten die er zijn met het kleuren.

Het resultaat van dit voortraject plaatsen we met tandkleurige kunststof bij u over uw huidige tanden. Dit model op ware grootte (een mock-up) geeft u ter plekke een perfecte indruk van het uiteindelijke resultaat.

Vindt u dat er aanpassingen nodig zijn, dan regelen we dat. Wanneer de mock-up helemaal naar uw zin is, vormt dit model de input bij het individueel vervaardigen van de elementen (tanden en kiezen).

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.