Premium+: als uw gebit belangrijk voor u is

Optimale inspraak en vooraf een perfect model van uw kroon, brug, facings of prothese.

Premium+ | logo | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium
Al onze producten en diensten zijn al van de hoogste kwaliteit. En bieden u de zekerheid en garantie, die u van ons mag verwachten. Met Premium+ geven wij u daarnaast de mogelijkheid om uw individuele wensen met zorg en aandacht te realiseren. Zo kunt u op doorverwijzing van uw tandarts in samenwerking met ons laboratorium uw esthetische en functionele wensen realiseren.

Protheses

Er is de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende type protheses. Deze keuze wordt door uw tandarts in samenspraak met u gemaakt of door uw zorgverzekeraar bepaald.

A-prothese

Basisprothese gemaakt op een niet individuele afdruk en voorzien van eenvoudige basic tanden en kiezen.

B-prothese

Prothese gemaakt op individuele afdruk met keuze uit de verschillende type tanden en kiezen.

C-prothese

Prothese geheel naar wens gemaakt met individuele afdruk en keuze uit hoogwaardige prothese-elementen, geperst in hoogwaardige kunststoffen.

Premium+

Biedt u naast de exclusieve C-prothese de mogelijkheid uw tanden en kiezen te individualiseren. Dit in samenspraak met onze tandprotheticus en onze porseleintechnicus. Zij kunnen in overleg met u en uw tandarts uw esthetische en functionele wensen realiseren.

Esthetische facings en kronen

Elke type kroon wordt met de uiterste zorg en kunde voor u gemaakt. Zo zijn er naast de monolitische kronen, kronen uit een-en-hetzelfde stuk materiaal die individueel ingekleurd worden en kronen die individueel voor u opgebakken worden. Dit kan in de verschillende standaardkleuren, maar op doorverwijzing van uw tandarts kunnen wij ook een individuele kleuranalyse voor u maken.

Smile design

Een individuele kleuranalyse kan gemaakt worden in combinatie met een digitale “Smile design”. Dit houdt in dat in overleg met uw tandarts een set-up/mockup gemaakt wordt. Hierbij wordt op modellen, die door middel van afdrukken bij u gemaakt zijn, de ideale stand en vorm in concept gemaakt. Deze “Smile design” wordt met behulp van een tandkleurige kunststof bij u over uw huidige tanden geplaatst. Zo krijgt u vooraf aan uw behandeling een uitstekende indruk van wat wij in samenwerking met uw tandarts voor u kunnen realiseren. Aanpassingen aan deze mockup kunnen in overleg met u en uw tandarts doorgevoerd worden. Deze gegevens worden als input gebruikt voor het individueel realiseren van uw kronen, bruggen en facings.

Premium+ biedt al het extra’s voor het uitvoeren van uw persoonlijke wensen voor het maken van uw perfecte natuurlijke lach. 

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.