Word jij onze nieuwe

leerling tandtechniek

Wil jij met je handen werken en je hersens laten kraken?
Ga jij voor een langdurige leerzame samenwerking?
Kies voor een BBL-traject (MBO niveau 4) en solliciteer bij ons!

Leren en werken

De afkorting BBL staat voor BeroepsBegeleidende Leerweg. Tijdens deze leerweg ga je naar school, werk je bij een erkend leerbedrijf èn – heel fijn – verdien je geld (op basis van gewerkte uren).

Bij ons tandtechnisch lab leer je alle specifieke vaardigheden, die je – als je klaar bent met jouw studie – meteen in de praktijk kunt brengen! Zo word je met werken en leren opgeleid voor jouw toekomstige baan.

Wij zijn altijd op zoek naar leergierige BBL’ers. Reageer nu nog op de vacature voor leerling tandtechniek of stuur een open sollicitatie!

Leerling tandtechniek | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium
Over ons | Laboratorium | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

Wie zijn wij​

Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium is een bedrijf met 80 medewerkers, die enthousiast en gedreven met het vak tandtechniek bezig zijn. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen specialiteit, maar als team werken we samen aan een mooi eindproduct in de vorm van een prothese (kunstgebit), kroon of brugwerk.

We werken met de nieuwste technieken en we ontwikkelen ons continu. Zo wordt er bijvoorbeeld met CAD/CAM al veel digitaal ontworpen en verwerkt. Ook met behulp van 3D-printers en andere moderne apparatuur, zoals de nieuwste freesmachines.Super interessant toch?!

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Daarnaast hoort ook een dag meelopen tot de mogelijkheden. Zo kun je met eigen ogen zien hoe boeiend het werk bij BTL is. Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie.

Meer weten over de opleiding? Bekijk deze video.

Afspraak maken voor een kennismakingsgesprek

* Vereiste velden

Deel deze pagina!

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.