Klinische avond tandheelkunde in Amersfoort

We weten allemaal wat het effect is van mooie tanden en een stralende lach op het zelfvertrouwen. Naast functionaliteit en gezondheid van een gebit is de uitstraling daarom ook heel belangrijk. Om de patiënt breed te kunnen laten lachen kun je binnen de esthetische tandheelkunde de vorm, stand en kleur van tanden verbeteren. Tijdens de klinische avond ga je jouw huidige kennis verdiepen en verfrissen. Aan de hand van de laatste ontwikkelingen laat Martijn je zien hoe je gezichtsgerelateerde behandelplannen kan opstellen. Hij is de eigenaar van het Dental Design Center en Academy in Blaricum en heeft een passie voor perfectie.

Op woensdag 1 juni komt Martijn Moolenaar spreken over Smile design en facings. Op welke manier en met welke materialen bereik je het mooiste resultaat voor je patiënt. Wat zijn de wetenschappelijke achtergronden en hoe voer je de behandeling voorspelbaar uit met een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en esthetisch fraai resultaat. Tandheelkunde op top niveau.

Na zijn studie tandheelkunde aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) heeft Martijn Moolenaar zich gespecialiseerd in de esthetische restauratieve tandheelkunde en de implantologie. Beide specialisaties heeft hij intern gevolgd bij diverse gespecialiseerde praktijken. Ook is hij sinds 2005 als specialist geregistreerd bij het N.V.O.I. (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie). Martijn is lid van de A.E.S. (American Equilibration Society), de A.A.F.P. (American Academy for Fixed Prosthodontics) en ook van een internationale interdisciplinaire studie groep die zich bezig houdt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde en implantologie. Tevens is hij bestuurslid van de N.V.V.R.T. (Nederlandse Vereniging Voor Restauratieve Tandheelkunde). Martijn Moolenaar geeft veel lezingen en workshops in zowel binnen- als buitenland op het gebied van de esthetische tandheelkunde en implantologie. Deze avond wordt gesponsord door BTL, het tandtechnisch laboratorium uit Barneveld. 

Samenvatting:
Klinische avond tandheelkunde in Amersfoort;
Martijn Moolenaar, Smile design en facings 
Plaats: in het Auditorium van het Meander Ziekenhuis
Datum: Woensdag 1 juni,
Tijd: Ontvangst met koffie vanaf 19.00 uur.
Start lezing 19.30 uur. 
Borrel na afloop.

Kosten per avond: € 99,=

Opgeven kan via de website: www.paramolaar.nl

Het initiatief van een klinische avond tandheelkunde in Amersfoort is genomen zodat tandartsen in de regio zich met korte, wetenschappelijk onderbouwde en op de praktijkgerichte cursussen kunnen bijscholen. Door het regionale karakter hoef je niet ver te reizen en kom je altijd bekende collega’s tegen of leer je ze snel kennen. Een goed regionaal netwerk is van groot belang bij verwijzing van patiënten. KRT-punten zijn aangevraagd. Organisatie:  Fons Niers

Smile design | martijn moolenaar | barnevelds tandtechnisch laboratorium

Deel deze pagina!

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.