IMPLANTOLOGIE

Een implantaat is een kunstwortel van titanium die in uw kaak wordt vastgezet. Op de kunstwortel wordt een onderconstructie bevestigd. Die geeft houvast aan een kroon, een brug of een kunstgebit. Twee implantaten zijn al genoeg voor het vastklikken van een kunstgebit. Met vier of zes implantaten kan de prothese zelfs volledig vastgeschroefd worden! Het voordeel van een implantaat is dat uw kaak niet gaat slinken door het ontbreken van de natuurlijke wortels. Daarmee voorkomt u gelaatsveranderingen. Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium is gespecialiseerd in implantologie.

Van implantaat tot onderconstructie en prothese: we leveren een complete oplossing. Daarbij maken we gebruik van moderne productietechnieken (onder meer CAD/CAM en laserlassen).

Het plannen van implantaten en het ontwerpen van boormallen
Implant Studio is de nieuwste software van 3Shape voor het plannen van implantaten en het ontwerpen van boormallen. De software combineert de beste technieken op het gebied planning en design. Vrijwel alle restauratieve en esthetische mogelijkheden kunnen worden verwerkt via Implant Studio, net als vrijwel alle digitale opnames, CBCT-scans en CAD-ontwerpen. Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium is Implant Studio gecertificeerd.

Bekijk hier de informatie-film over het vervaardigen van een implantaatplanning met Implant Studio.

implantaat
implantaat
Zirkonium