Bitje op maat

“Dit voelt heel stevig en beschermend!”

Nina van Dalum – Kickboksster

Nina sport op hoog niveau en bij het kickboksen vallen de nodige klappen. ‘Ik had een standaard gebitsbeschermer, maar ik merkte dat ik behoefte had aan betere bescherming. Daarom ging ik naar BTL voor een bitje op maat.’

Ben jij, net als Nina, toe aan meer draagcomfort en een betere bescherming van je gebit?

Schade aan je gebit voorkomen

Heb je jonge kinderen die nog flink groeien en die weinig fanatiek zijn in hun sport, dan kan een standaard bitje bescherming bieden. Toch raden wij ook bij jonge kinderen een bitje op maat aan. Bij het maken van de beschermer houden we zoveel mogelijk rekening met het wisselen van het melkgebit. Je kind kan daardoor zo lang mogelijk met de gebitsbeschermer doen. Houd er wel rekening mee dat de gebitsbeschermer vervangen moet worden als de pasvorm niet langer voldoet.

Ben je wat ouder en sport je fanatieker, dan worden klappen harder en zijn de gevolgen groter. Ook dan is een op maat gemaakte gebitsbeschermer geen overbodige luxe. Schade aan het gebit is vervelend en kan flink in de papieren lopen.

Specialisme | Gebitsbeschermer | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium
Juist op het moment dat je die klap kreeg, had je geen gebitsbeschermer in. Hij zat niet lekker en je dacht dat je wel tien minuten zonder kon. Herkenbaar?

Voordelen van een op maat gemaakte gebitsbeschermer

Deel deze pagina!

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.