Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium is Implant Studio gecertificeerd

Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium is Nederlands eerste laboratorium dat gecertificeerd is voor Implant Studio.

In ons lab worden de onderconstructies gemaakt met behulp van moderne CAD/CAM-technieken. Het gipsmodel van het gebit wordt gedigitaliseerd of de mondscan wordt geïmporteerd. Op het beeldscherm wordt met behulp van deze gegevens een onderconstructie ontworpen! Deze wordt door ons zelf in eigen freescentrum vervaardigd.

Implant Studio is de nieuwste software van 3Shape voor het plannen van implantaten en het ontwerpen van boormallen. De software combineert de beste technieken op het gebied planning en design. Vrijwel alle restauratieve en esthetische mogelijkheden kunnen worden verwerkt via Implant Studio, net als vrijwel alle digitale opnames, CBCT-scans en CAD-ontwerpen.

De CAD/CAM-techniek is een van de meest belangrijke innovaties in de tandtechniek. Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium loopt graag voorop in de toepassing hiervan. Inderdaad: met het oog op kwaliteit en een optimaal resultaat!

Nieuws | Implant Studio Certificering | Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium

Deel deze pagina!

Om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.